INSTALLATION AF VARMEPUMPER I SØNDERBORG, AABENRAA, HADERSLEV OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

INSTALLATION AF VARMEPUMPE MED FOKUS PÅ RÅDGIVNING OG SERVICE

Har du brug for hjælp til montering og installation af varmepumpe? Så kan vores dygtige KMO-certificerede montører hjælpe dig med dette. Med beliggenhed i Sønderborg, servicerer vi en lang række kunder i hele Sønderjylland, blandt andet i Haderslev, Aabenraa og omegn. 

Både vores firma og vores medarbejdere er køle- og varmepumpe-certificerede, og du kan derfor være sikker på, at vores installation af din nye varmepumpe udføres med kvalitet og effektivitet for øje.

Hvad er fordelene ved montering af varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at få foretaget installation af varmepumpe – blandt andet, at du sparer penge på varmeregningen. Det gør du samtidig med at du sparer miljøet for udledning af CO2, da du kan reducere din CO2-belastning med op mod 80%, hvis du investerer i en varmepumpe. Når du har investeret i en varmepumpe, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at servicere denne.

For mange varmepumper gælder det, at der er lovmæssige krav om et årligt eftersyn. Dette udfører vi naturligvis, så vi sikrer os, at du får mest muligt ud af din varmepumpe, og at du sparer mest muligt på elregningen mens du samtidig hjælper miljøet. Regelmæssig service medvirker også til at du får længst mulig levetid på din varmepumpe.

Sådan foregår montering og installation af varmepumpe

Vi sælger kun varmepumper af høj kvalitet, hvor du har 5 eller 10 års garanti på produktet. Ved evt. fabrikationsfejl giver det dig en ekstra tryghed, og du skal ikke bøvle med at returnere anlægget til det supermarked eller byggemarked, hvor du har købt det, for at få det repareret. Når du køber hos os, er vi din garant for kvaliteten af varmepumpen.

Ud over installation af varmepumpe og montering af varmepumpe, er vi også eksperter i varmepumpe service. Så uanset hvor du har købt din varmepumpe, vil vi gerne hjælpe dig, hvis der opstår problemer.

Selv at foretage montering af varmepumpe, kan være en uoverskuelig proces. Dels kræver det en del specialværktøj, og laver man selv en lille fejl, kan det hurtigt få betydning for garantien, effektiviteten og kvaliteten af installationen.

Så når en ekspedient i et byggemarked fortæller dig, at du sagtens kan installere den selv, så ring til os i stedet for, da en rettelse af en fejlmontage hurtigt koster det samme, som at få den rigtigt monteret fra starten. 

Ønsker du alligevel at udføre montering og installation af varmepumpe selv, kommer vi gerne for at tjekke og kontrollere, at din varmepumpe installation er monteret korrekt og lovligt.

Hvordan fungerer varmepumper?

En varmepumpe består af en kompressordel, der normalt placeres udendørs. Derudover kan der være en eller flere indvendige dele. De placeres hvor varmebehovet er stort, hvilket typisk vil være i stuen eller i køkkenet. 

Den udvendige del vil opsamle energien i luften, og ved hjælp af kompressoren, overføre energien til den indvendige del, der så afleverer varmen til rummet. Dette gælder for luft-til-luft varmepumper. Vi tilbyder også montering af varmepumper der kan opvarme dit brugsvand – læs mere om montering af luft-til-vand varmepumper her.

Ring for montering af varmepumpe

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, for at få en uforpligtende snak med en af vores kompetente medarbejdere om montering og installation af varmepumpe eller service på varmepumpe, hvis den allerede er monteret.

Ring til os på telefon 53 62 14 01 eller send en e-mail til info@hlindens.dk, for at høre mere om de mange fordele der er, ved at få monteret en ny varmepumpe af en professionel montør.

Vi kommer også gerne forbi, og rådgiver omkring montering, typer og størrelser af varmepumper, så du får den helt rigtige løsning til din bolig.

Du får desuden altid en fast pris på montering af varmepumpe – ingen ubehagelige overraskelser. Benyt gerne kontaktformularen til højre, for at indhente et tilbud på en pris på montering eller installation af varmepumpe. Du kan også høre mere om ventilationsanlæg med varmegenvinding her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud?