LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE | SØNDERBORG, AABENRAA, HADERSLEV OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

luft-til-vand varmepumpen Dækker hele dit varmebehov

Luft-til-vand varmepumpen vil både opvarme din bolig og dække behovet for varmt vand i dit vandforbrug.

Vi sælger luft-til-vand varmepumper i forskellige størrelser, så du kan få præcis den varmepumpe. der passer din boligs behov.

heater

store besparelser ved luft-til-vand varmepumpe

Hvis du bruger elradiatorer, olie-, træpille- eller gasfyr som din primære varmekilde, så kan du opnå store besparelser ved at skifte til en luft-til-vand varmepumpe. I nogle tilfælde helt op til 75% af nuværende dit energiforbrug.

Bemærk dog, at hvis du bor i et område med fjernvarme, er der som oftest tilslutningspligt, og ofte vil der heller ikke være når så store besparelser at opnå.

få udgifter til drift og vedligehold

En luft-til-vand varmepumpe kan være bekostelig i indkøb, men har til gengæld et meget lavt vedligholdsbudget. Det passer primært sig selv.

Den betydelige indkøbspris er samtidigt hurtigt tjent ind igen. Oftest vil besparelserne på energiforbruget have tjent varmepumpen ind i løbet af 5-6 år.

Vi leverer og installerer varmepumpen

H Lindens kan hjælpe med både køb, levering og montering af din nye luft-til-vand varmepumpe.

Vi kører også gerne service på din luft-til-vand varmepumpe.

EN LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE ER EN ENERGIBESPARENDE LØSNING

Vil du spare penge på opvarmning af din bolig? Så er en luft til vand varmepumpe en miljøvenlig og økonomisk løsning, som holder mange år ud i fremtiden. Uanset om luft til vand varmepumpen skal erstatte olie-, koks- eller gaskedler, så er der penge at spare. Det giver mening for både dig og din varmeregning og for miljøet.

 

Vi hjælper altid med montering og installation af din varmepumpe

Hos H-Lindens kan vi hjælpe dig med montering og installation af en luft til vand varmepumpe.

Vores ventilationsfirma har base i Sønderborg og servicerer hele Sønderjylland. Så uanset hvor du bor i Aabenraa, Haderslev, Tønder samt opland, vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige luft til vand varmepumpe, der passer til dit varmebehov. Vigtigst er jo, at du får en varmepumpe, der passer til husets varmebehov – også i spidsbelastningsperioder.

Vi tilbyder forskellige varmepumper, hvoraf nogle er traditionelle, og andre er i smarte design, så vi har helt sikkert en løsning, der kan passe til dit behov.

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe bruger energien i luften, til at producere varme til din bolig. Det foregår ved hjælp af anlæggets ydre del, der opsamler energien fra luften, og via en kompressor flytter varmen til anlæggets indvendige del, der så igen overfører varmen til centralvarmeanlægget.

Vi kan med vores varmepumper udnytte varmen i luften hele året rundt. De kolde vintertemperaturer er med denne type varmeanlæg derfor ikke en hindring for at få varme i din bolig. Få endnu flere fordele med et Genvex-anlæg.

 

Lad os stå for montering og installering – kontakt os!

Hos os kan du hjælp til installation af varmepumpe, montering af varmepumpe og service på varmepumpe, så du er sikret, at dit anlæg fungerer, lige som det skal – altid!

Vores priser afhænger som regel af, hvilken luft til vand varmepumpe du skal have monteret, men ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 53 62 14 01 eller vores e-mail info@hlindens.dk.