VENTILATIONSANLÆG I SØNDERBORG, AABENRAA, HADERSLEV OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

VENTILATIONSANLÆG MONTERET AF PROFESSIONELLE

Er der nok ventilation i dit hus? Hvis ikke, så risikerer du at få et dårligt indeklima, hvilket kan resultere i forskellige konsekvenser. Hos H-Lindens har vi mange års erfaring i branchen og med montering af ventilationsanlæg, hvorfor du vil gøre klogt i at vælge os, hvis du har brug for installation eller service af dit ventilationsapparat.

Du finder os i Sønderborg, men vi hjælper dagligt en lang række kunder i Sønderjylland, særligt omkring Aabenraa og Haderslev. Hvis du mangler hjælp til en opgave inden for klimaanlæg i nærheden af disse områder, så bør du med andre ord ikke tøve med at kontakte os.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så hvad enten du har brug for hjælp til montering af ventilationsanlæg eller ventilationsservice af et stort eller lille anlæg, kan vi hjælpe dig. Alle vores medarbejdere er dygtige og yderst kompetente, og de arbejder altid professionelt med dine ønsker og behov for øje.

Flere gode grunde til at få et ventilationsanlæg

Ventilationen sikrer, at der kommer frisk luft ind i dit hjem, eller at luften cirkulerer rundt i hjemmet. Luften, der blæses ind, kommer ofte udefra, men der findes forskellige måder at ventilere på: naturlig ventilation, mekanisk ventilation og balanceret mekanisk ventilation.

Der er en lang række gode grunde til at få et ventilationsanlæg i hjemmet, som sikrer den optimale ventilation. Det er først og fremmest vigtigt, hvis du ønsker et godt og sundt indeklima. Et dårligt indeklima kan påvirke beboernes helbred, men kan også være med til at danne fugtskader i dit hjem.

I de fleste huse er der installeret et mekanisk udsugningsanlæg på badeværelset samt en emhætte i køkkenet. Dette er dog ikke altid tilstrækkeligt til at sikre en optimal ventilation, og derfor bør der i mange tilfælde suppleres med en eller anden form for ventilation. Du bør derfor overveje, hvor stort et behov for ventilation der er i dit hus. Behovet afhænger af antallet af beboere i huset, samt husets tæthed.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad dit behov er samt den rette løsning, som sikrer en god ventilation hos dig.

Montering af ventilationsanlæg i alle hustyper

Uanset om du er privatperson eller virksomhed og har brug for hjælp til ventilationsinstallation, kan vi udføre opgaven for dig. Oftest bliver denne type anlæg monteret i loftet, men vi kan også rådgive og hjælpe dig, hvis du har brug for en anden løsning, som f.eks. Nilan Comfort.

Vi monterer naturligvis både nyt ventilationssystem i nybyggeri og eksisterende bygninger. Hvis der er tale om en ny bygning, skal den overholde Bygningsreglementets krav om, at alle nye huse skal ventileres, så luftskiftet er på 0,30 liter pr. sekund pr. opvarmede etagekvadratmeter. Dette betyder, at alt luften i boligen skal udskiftes mindst én gang hver anden time. Der stilles desuden en række andre krav til ventilationen af de forskellige rum i huset.

Når du handler hos os og gør brug af vores service, kan du altid være fuldkommen sikker på, at priserne er yderst konkurrencedygtige – dog uden at gå på kompromis med kvalitet på materialer og udført arbejde. Vores medarbejdere går altid det ekstra skridt for at finde et ventilationsanlæg, der matcher dine behov og ønsker – også hvis det betyder, at vi skal tænke nyt og anderledes.

Vi tilbyder både ventilationsanlæg med varmegenvinding og med mekanisk ventilation – læs mere om Genvex-anlæg med varmegenvinding.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ventilationsservice

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for service og installation af ventilationssystemer i dit industribyggeri, erhverv eller din bolig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en pris for ventilationsanlæg og montering, og vores medarbejdere vil guide dig igennem dine forskellige muligheder.

Ring til os på telefon 53 62 14 01, eller send en mail til info@hlindens.dk. Her kan du også høre mere om priser på ventilationsanlæg og -systemer. Benyt også gerne kontaktformularen i højre hjørne for at kontakte os.

Var det ikke ventilation, du ledte efter? Vi monterer også varmepumper grundigt og effektivt, hvilket du kan læse meget mere om på linket herunder.

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud?