Vi leverer service, reparation & vedligeholdelse
​til KONKURRENCEdygtige priser

Luft til luft varmepumpe til opvarmning af din bolig

Skal du have et supplement til opvarmning af din bolig? Hos H-Lindens er vi specialiseret i at sælge og installere varmepumper. Overvejer du en luft til luft varmepumpe, skal du helt sikkert spørge os, inden du træffer dit valg. 

Vi servicerer kunder i hele Syd- og Sønderjylland så uanset om du bor i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev eller Kolding, så ring til os.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til størrelsen på dit hus. Derudover finder vi en model med en pris, der passer til dig. En luft til luft varmepumpe er en rigtig god løsning for dig, hvis du gerne vil hjælpe miljøet, mens du både sparer penge og sparer på energien, når din bolig eller dit sommerhus skal varmes op. Hør også mere om ventilationsanlæg til at forbedre indeklimaet.

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

En varmepumpe består af en kompressordel, der normalt placeres udendørs. Derudover kan der være en eller flere dele til indvendig placering. De placeres hvor varmebehovet er stort, hvilket typisk vil være i stue og køkken.

Den udvendige del vil opsamle energien i luften, og ved hjælp af kompressoren, overføre det til en eller flere indvendige dele, der derefter afleverer varmen til rummet. 

Den kræver ikke særlig meget plads. Anlægget indenfor kan nemt monteres på en væg eller integreres i loftet. Vi finder den placering til din luft til luft varmepumpe, der giver dig mest udbytte af anlægget. Priser på varmepumper varierer alt efter model og behov. Uanset hvilken type du vælger, kan du forvente en kort tilbagebetalingstid. Det er derfor en god investering, der kan spare dig for en del penge, samtidig med at det er godt for miljøet. Hør også mere om endnu flere fordele ved luft-til-vand varmepumper.

Ring til os for mere information

Vi kan hjælpe dig gennem hele processen. Lige fra valg af luft til luft varmepumpe, til montering og installation af varmepumpen. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit behov. Vi kommer gerne på besøg hos dig, for at afklare dine muligheder, og vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg. 

Du kan ringe til os på telefon 53 62 14 01 eller skrive en e-mail til info@hlindens.dk med spørgsmål. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hjelm

H-Lindens

CVR: 35019790