Vi leverer service, reparation & vedligeholdelse
​til KONKURRENCEdygtige priser

​Køleteknik udført af professionelt firma

​Mangler du professionel hjælp til en opgave inden for køleteknik? Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid få rådgivning af en professionel og kompetent køletekniker med forstand på alt fra service af anlæg og ventilation til montering og installation.

Hos H-Lindens tilbyder vi hjælp til mange forskellige opgaver inden for køleteknik. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Sønderborg, Aabenraa og Haderslev, samt naturligvis resten af Sønderjylland.

Ventilation- og køleteknik i alle former

Vi kan eksempelvis tilbyde forskellige former for ventilation og varmepumper til konkurrencedygtige priser. Vi har desuden også specialiseret os inden for montering af Genvex-anlæg og almindelig aircondition i private boliger, samt for erhverv og industri. 

Derudover kan vi også varetage opgaver inden for service og reparation af alle typer. Den rette køleteknik kan gøre en kæmpe forskel for din bygning, virksomhed eller dit indeklima.

 

Ring og snak med en køletekniker

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig inden for området med ventilations- og køleteknik? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser og ydelser.

Vi kan kontaktes helt uforpligtende på telefon 53 62 14 01 eller på e-mail info@hlindens.dk, så vender vi straks tilbage – evt. med et tilbud. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her på siden.

​​

Mangler du ventilation i din virksomhed?

Udfyld formularen med dit navn og mail samt din opgave - så finder vi et godt og fordelagtigt tilbud til dig og din virksomhed.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hjelm

H-Lindens

CVR: 35019790