Vi leverer service, reparation & vedligeholdelse
​til KONKURRENCEdygtige priser

Aircondition og klimaanlæg har vi stor erfaring med

Drømmer du om at få et klimaanlæg i dit hus? Så står vi hos H-Lindens klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring på området og kan derfor tilbyde mange løsninger inden for diverse former for aircondition. Vi servicerer primært kunder i og omkring Sønderborg, Aabenraa og Haderslev.

Et klimaanlæg til hjemmet monteres indendørs i de rum, hvor der ønskes en større ventilation. Det kan eksempelvis være på dit kontor eller i dit soveværelse, hvor der kan være ekstra varmt. Vi er et professionelt firma, som tilbyder både montering, reparation og servicering af forskellige former for aircondition.

Hvad er forskellen på klimaanlæg og aircondition?

Klimaanlæg og aircondition er grundlæggende to ord for det samme. Der er små forskelle på anlæggene, men formålet er det samme: enten at køle eller varme det pågældende rum. 

Vi hjælper dig gerne med at finde lige den løsning, som passer bedst til dine ønsker og behov.​

Hvad enten du har en lejlighed eller et hus, så er et klimaanlæg i mange tilfælde en god løsning. Hos os er du sikker på at modtage en så billig pris som mulig hver gang, uanset hvilken løsning vi skal lave hos dig. Vi står desuden gerne for vedligeholdelse af din aircondition.

Kontakt os for at høre nærmere

Har du spørgsmål til aircondition og klimaanlæg eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Vi kan kontaktes på telefon 53 62 14 01 eller på mail info@hlindens.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hjelm

H-Lindens

CVR: 35019790